Liverpool som store idoler

For mange er sesongstarten i Premier League årets store høydepunkt. Dette er starten på en spennende sesong med mange store kamper. For mange som har Liverpool som sine store idoler, må det jo være ekstra morsomt å kunne se en kamp spilles live.

Liverpool fotballklubb

Ett av de store lagene i Premier League er Liverpool. De har blitt ligamestere 19 ganger, vunnet FA-Cupen 7 ganger, ligacupen 8 ganger og i 2019 vant de VM for klubblag. De har og vunnet Champions League hele 6 ganger. Dette har ført til at de har bygget seg opp en stor og lojal fanskare.

Se Liverpool spille live

Med så mange fans, er det ikke rart at det arrangeres turer til Liverpool slik at du selv har mulighet til å se ditt favorittlag spille live. Kjøp på nett, og reis til Liverpool for en herlig opplevelse. Bare det å sitte på en av fotballpubene utenfor Anfield er en opplevelse i seg selv. Liverpool er også en flott by med mye kultur, shopping og ikke minst musikk. Vi vet jo alle hvor Beatles kom fra. Her er det bare å ta med venner og familie for å ha en uforglemmelig opplevelse.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.